foto collage afbeelding foto collage afbeelding foto collage afbeelding foto collage afbeelding foto collage afbeelding foto collage afbeelding

Over marleen

Als ervaren journalist, interviewer en eindredacteur kan ik u helpen met het optekenen en vormgeven van herinneringen.

In 2011 begon ik naast mijn freelance werkzaamheden te ‘oefenen’ met herinnerdocumenten, portretterende interviews en persoonlijke portretten; in 2012 kreeg ik de eerste opdrachten. Ik ben een van de schrijvers van Story Terrace.

Wilt u meer zien of lezen van mijn werk voor publieks- en vaktijdschriften en andere opdrachtgevers? Kijk dan op Lekker Leesbaar.

In dit fragment op TV Oost (nov. 2014) ziet u mij aan het woord over de serie ‘Wij van jaargang …’.

Samenwerking

Voor vormgeving en fotografie maak ik gebruik van een vertrouwd netwerk van vakmensen, onder wie Teresa Jonkman, Jurgen Jasper en Ingrid de Roode.

Ook bij een cursus of workshop rond herinneringen bewaren en optekenen, maak ik als het even kan gebruik van de creatieve en deskundige inbreng van anderen. Zo bied ik samen met Helma Lok een bijzondere herinner- en viltworkshop aan. Een speciale dag voor een groepje familieleden of vrienden om op een creatieve manier met alle aandacht stil te staan bij het leven van een overleden dierbare. In samenwerking met uitvaartverzorgers zoals Annerie Kremer en Haaksma en de Haan organiseer ik ‘Je bent in mijn gedachten’ – Schrijven over een dierbare overledene.